VALTAKUNTA


Mitä saadaan, kun fantasiaan ja scifiin otetaan vaikutteita Ranskan vallankumouksesta ja muskettisotureista, Espanjan inkvisitiosta ja viktoriaanisen Englannin ahdistavista seksuaalinormeista? No tietenkin Valtakunta!


Lukijoiltani

"Henkilöt elävät ja kuolevat teoksessa hienosti kuvattuna. Lisämausteena on aistittavissa kritiikki nyky-yhteiskunnan asetelmiin ja ajattelumalleihin, joissa valtavirran vastaiset näkemykset kriminalisoidaan vaikka pelkästään periaatteellisista syistä."

 

"Kidutuskammiokuvaukset olivat mestarillisia. Lukija pystyi näkemän sielunsa silmillä painajaismaisen miljöön, jossa ihmiset toistensa jälkeen kokivat viimeiset tuskallisimmat hetkensä."

 

"Odotan mielenkiinnolla universumin kehittymistä seuraavassa kirjassa."

 

"En voi muuta sanoa kuin sen, että nautin taas suunnattomasti lukukokemuksesta.  Tunteet, ajatukset voi maistaa ja elää mukana. Miljöön pystyi kuvittelemaan silmien eteen ja sukeltaa sinne."

 

"Kirjasi tempo piti taas lujassa otteessa, vangitsi hetkiksi ja toivoi iltaa ja mahdollisuutta jatkaa lukemista. Janne, tämä oli taas mahtava kirja, kiitos siulle."

 

"Uusinkin kirja luettu ja taas oli taattua Jannea, niin tarkkaa kuvausta, että tuntuu kuin olisi itse seikkailussa mukana."

 

"Huh, huh, jopa oli jälleen tarina! Sama koukuttava tarinankerronta jatkuu kuin muissakin kirjoissa. Soljuva teksti ja runsaat kuvaukset upottavat lukijan sisään kirjan maailmaan kuin olisi mukana tapahtumissa, joissa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, toki kaikissa tilanteissa ei haluaisi olla mukana; kidutuskammio kohtaukset olivat kyllä jo aika rankkoja. Yksi mielenkiintoinen asia aina uudessa kirjassa on etsiä viitteet muiden kirjojen maailmoihin, joita tästäkin sitten löytyi sopivasti ja lopetus kruunasi, että jää taas malttamattomasti odottamaan seuraavaa teosta! Loistavaa Janne!"


YKSI VALTAKUNTA, KAKSI KAUPUNKIA, KOLME NAISTA 

 

Yksi elää kaikkivoipaisuuden sädekehässä, toinen taistelee vakaumuksensa nimissä ja kolmas asuu paikassa, jonka olemassaolo halutaan unohtaa.

 

Miten pitkälle vallan ja vaurauden keskittäminen voi mennä? Kuinka kauan sääntöjen luoma eriarvoisuus kestää, jos perustana on sukupolvesta toiseen kerrottu valhe? Valtakunnassa tuhatvuotinen perinne on laki ja ulkoinen loisto peittää alleen vaietun totuuden. Pinnan alla kasvaa halu muutokseen, mutta ensin on ymmärrettävä, kuka on vihollinen ja kuka ystävä.

 

Vastaus voi yllättää kaikki.


Kirja saatavilla useimmista verkkokirjakaupoista, myös e-kirjana suosituimmista palveluista

Kovakantinen

E-kirja

PehmeäkantinenLainaa kirjastosta

Jos haluat kirjan omaan kirjastoosi, kysy rohkeasti henkilökunnalta tai tee hankintaehdotus.Lisämateriaalia

Valtakunnan kartta

Pinterest ideointia

Hallitsijan kaarti

Hallitsijan kaartin arvot ja koulutustasot