SYMBOLI


Viikinkien, mayojen ja muinaisen Egyptin kulttuurien vivahteet kohtaavat ja sekoittuvat kiehtovaksi fantasiatarinaksi, jossa menneisyyden valintojen, häikäilemättömän ahneuden ja jumaluuden taakan muovaama maailma paljastuu kerros kerrokselta. Tarinan keskiössä hurjapäisenä kapteenina toiminut nainen kohtaa jotakin, joka saa hänet seuraamaan kätkettyä reittiä oman kansansa menneisyyteen. Matkan päässä odottaa tulevaisuus tavalla, jota ei ikinä olisi voinut kuvitella.


Lukijoiltani

"Symboli vei minut unenomaiselle matkalle päähenkilöiden matkassa. Poljento kirjassa oli kutkuttava, ajatuksissa oli helppo mennä kirjan maailmaan ja nähdä järven pinnan ja tuntea metsän tuoksun. Kirjan juoni piteli otteessaan ja lukemista oli melkeinpä vaikea lopettaa, koska sivu toisensa jälkeen kutsui lukemaan lisää."

 

"Luin Symbolin mökillä, kahtena todella sateisena päivänä. Kun istuin saunan jälkeen illalla kuistille viltin alle kääriytyneenä, en laskenut badiä käsistäni ennen kuin huomasin auringon nousevan järven takaa."

 

"Monumentin ilmestyminen toi mukavia takaumia aiemmasta opuksesta.”

 

”Seikkailut, poliittiset pelit ja taistelut monumentissa sekä tarkempi tutustuminen sukupuoliin sekä eri alalajeihin avasivat maailmaa mutta samalla herättivät kysymyksiä.”

 

”Teleportaatio ja vampyyrinotaatio olivat aika hauskoja ideoita. Odotellaan miten kehittyvät.”

 

”Tämä on tähän mennessä ehkä taidokkain kirjasi.”

 


UNOHDETTU SYMBOLI, KADONNUT MAAILMA

KÄTKETTY REITTI

 

Toinen on loppuelämänsä risteykseen seisahtunut kapteeni ja toinen jumalan kuvajainen. Heillä ei pitäisi olla mitään yhteistä, mutta symboli menneisyydestä johdattaa molempien tulevaisuuden samaan suuntaan.

 

Nainen oli ollut menestyvä kapteeni ja purjehtinut läpi tunnetun maailman. Nyt hänen on lähdettävä vieraille rannoille, seurattava kätkettyä reittiä oman kansansa menneisyyteen ja kohdattava jumaluus, kuolema ja rakkaus. Nainen lähti etsimään itseään ja totuutta, hän löysi jotakin paljon enemmän.

 

 

Matkan päässä odotti oma tulevaisuus tavalla, jota ei ikinä olisi voinut kuvitella.Kirja saatavilla useimmista verkkokirjakaupoista, myös e-kirjana suosituimmista palveluista

Kovakantinen

E-kirja

PehmeäkantinenLainaa kirjastosta

Jos haluat kirjan omaan kirjastoosi, kysy rohkeasti henkilökunnalta tai tee hankintaehdotus.Lisämateriaalia

Klaanien maan kirjoitusjärjestelmä

Klaanien vaakunat


Pinterest ideointia