SÄÄTY, VAIETTU SALAISUUS


Linnunrata ei ole enää vain joukko tähtiä ja niitä kiertäviä planeettoja, vaan laajentuva verkko toisiinsa kiedottuja kulttuureja. Universaali yhdentyminen ei kuitenkaan ole ongelmatonta.


Lukijoiltani

”Olen pitänyt ihan älyttömästi. Soljuvaa kerrontaa, pitää otteessaan niin, että vaikka väsyttäisi illalla niin ei malttaisi lopettaa lukemista. Mielenkiintoinen ja mukaansatempaava.”

 

”Kiitos taas mielenkiintoisesta matkasta mielikuvituksesi maailmaan.”

 

"Kirja on tosi hyvä ja kieli sujuvaa."

 

"Pistin miehenikin sen lukemaan, mieheni, joka normaalisti lukee todella vähän, luki tämän alusta loppuun ja oikeasti piti siitä."

 

"Sääli ettei minulla ollut aikaa vetää kirjaa kerralla sillä se on hyvä!!! Kerronta on sujuvaa ja sitä oli ilo lukea."

 

"Mukana on paljon sellaista viisautta, jota harvoin löytyy edes korkeakirjallisuudesta."

 

"Kerronta on huikean visuaalista, lukiessani kirjaa piirtyy sen tarina mieleeni kuin elokuvaa katselisi."

 

"Pidän juonen kulusta, kun luulet arvaavasi mitä seuraavaksi tapahtuu, niin yllätyt totaalisesti mitä "nurkan takana" odottaa."


 

IKIAIKAINEN JÄRJESTÖ, VANHA VIHOLLINEN, TAPPAVA TYÖKALU

 

Vuosikymmeniä nainen on tehnyt työtään varjoissa. Hän on nähnyt lukuisia maailmoja, kohdannut monta uhkaa ja tiennyt oman paikkansa niiden keskellä.

 

Nyt se kaikki oli muuttumassa. Voimakas vihollinen nousee hämärästä ja tuo ennennäkemättömän tuhon. Tulevaisuuden ollessa vaakalaudalla, astuu agentti vastentahtoisesti pois varjoista. On aika kohdata vihollinen, jota ei voi julkisesti vastustaa. Vihollinen, joka tappaa ja tuhoaa, mutta jota seurataan fanaattisesti.

 

Nainen on työssään hyvä, mutta onko hän riittävän hyvä. Onko hän kuningattarensa arvoinen?Kirja saatavilla useimmista verkkokirjakaupoista, myös e-kirjana suosituimmista palveluista

Pehmeäkantinen

E-kirjaLainaa kirjastosta

Jos haluat kirjan omaan kirjastoosi, kysy rohkeasti henkilökunnalta tai tee hankintaehdotus.Lue ilmainen näyte kirjan alusta


Lisämateriaalia

Laz terraanien aurinkokuntien välinen alus

Dt'munoirien aurinkokuntien välinen alus


Sukkulatyyppejä

Pinterest ideointia kirjaa varten


Linnunrata kirjan tapahtumien aikana

Päähenkilön matkat kirjassaLukunäytteitä