SÄÄTY, ÄÄRIMMÄINEN UHRI


Toisiinsa kietoutuneet kulttuurit luovat hiljalleen laajentuvan tietoisuuden linnunradan elämästä. Joillekin se on itsekkyyden ja ahneuden ase.


Lukijoiltani

"Maisemakuvaukset ja tunnelman luonti oli ammattilaistasoa."

 

"Dialogit ja kuvaukset oli taidokkaasti toteutettu."

 

"Toimintajaksot oli jo todella hienosti rakenneltu."

 

"Mahtavan rikasta kerrontaa."

 

"Mukaansatempaava juoni ja henkilökuvat, joiden hahmot pystyi sielunsilmin piirtämään mieleen ja miljöön rakentamaan kirjan sivuille."

 

"Soljuvaa poljentaa alusta loppuun."

 

"Kokonaisuuden loistokkuus riittää kohottamaan kotimaisen fantasian parhaimmistoon."

 

"Hän onnistuu lukijaa puhuttelevalla ja koskettavalla tavalla tuomaan esiin ihmisten taipumuksen tuntea ennakkoluuloja ja kokea vierasvihaa, mutta osoittaa myös keinoja löytää yhteisymmärrys. Sen hän tekee sekä juonen tasolla että vakuuttavassa henkilökuvauksessa."

 

"Tarina vie totaalisesti mennessään niin syvälle, että melkein tuntuu kuin olisi itse mukana tapahtumissa. Kaikki on kuvattu niin elävästi ja perusteellisesti, kuin elokuvaa katselisi. Juonenkäänteet ovat todella kiehtovia, välillä tapahtuu todella rytinällä, sitten rauhoitutaan, mutta kuitenkin koko ajan tapahtuu niin erilaisia asioita, että mielenkiinto pysyy intensiivisesti yllä. Ja jälleen se arvaamattomuus; ei todella aavista, mitä seuraava luku pitää sisällään."

 

"Rikasta kerrontaa, aina pienistä tarkoin kuvailluista yksityiskohdista suuriin kokonaisuuksiin, jolloin lukijan mieleen piirtyy todella taidokkaasti piirretty kiehtova maailma, joka imee lukijan sisälle tarinaan. Kirjasarjat nivoutuvat hienosti toisiinsa."


TAPPAVA TYÖKALU, VIIMEINEN TEHTÄVÄ, ÄÄRIMMÄINEN UHRI

 

Vuosikymmeniä nainen on tehnyt työtään varjoissa. Se kaikki on valmistanut häntä päivään,

jona linnunradan tulevaisuus on uhattuna.

 

Nyt kaikki entinen oli haudattava. Vaietussa salaisuudessa alkanut matka jatkuu vihollisen keskelle, pimeyden ytimeen. Agentti kohtaa viimeisen tehtävänsä ja sen hinta on kaikkia henkilökohtaisia uhrauksia kalliimpi. Kukaan ei voinut odottaa missä viimeinen taistelu käydään, eikä nähdä mistä lopullinen vihollinen nousee.

 

Nainen ei ole työssään hyvä, hän on paras. Hän on kuningattarensa arvoinen!Kirja saatavilla useimmista verkkokirjakaupoista, myös e-kirjana suosituimmista palveluista

Pehmeäkantinen

E-kirjaLainaa kirjastosta

Jos haluat kirjan omaan kirjastoosi, kysy rohkeasti henkilökunnalta tai tee hankintaehdotus.Lue ilmainen näyte kirjan alusta


Lisämateriaalia

Rual guarinien aurinkokuntien välinen alus

Linnunrata kirjan tapahtumien aikana


Sukkulatyyppejä

Kremonikielen aakkoset

Pinterest ideointia kirjaa vartenLukunäytteitä