MUURI, VIHAN KÄÄNTÖPUOLI


Matka jatkuu muurin taakse, sodan ja vihan tuolle puolelle.


Lukijoiltani

”Se oli mahtava, jopa ensimmäistä parempi!! Tarina itsessään tempaisi minut mukaan jo heti alusta, se kulki loogisesti ja vastasi ensimmäisen jättämiin kysymyksiin. Joskin uusiakin syntyi ja mietinkin, että tarina saa varmaan vielä jatkoa? Toivottavasti!! Suomen oma Game of Thrones!!”


”Ehdoton ostos, Mukaansa tempaavaa poljentoa, kielellisesti harmoninen siten, että kaiken tapahtuvan, miljöön ja henkilöt pystyin taas kerran piirtämään todellisiksi. Siis hiton hyvää kamaa.”


"Aivan loistavaa! Sujuvaa kerrontaa, tarina etenee niin, että suorastaan odottaa seuraavaa käännettä, joka osaa aina yllättää. Janne on luonut ja kuvannut hyvin yksityiskohtaisesta todella upean maailman ja tarinan, johon eläytyy intensiivisesti lukiessaan kirjaa. "Pelon valtakunta" aloittaa huikean tarinan, jonka "Vihan kääntöpuoli" päättää. Paitsi että siitä alkaa uusi tarina... "


 

TUHANSIA VUOSIA HISTORIAA, UUSI AIKAKAUSI SAAPUU

 

Kaukainen maailma, kaksi kansaa, jakautunut historia ja yksi nainen kaiken keskellä.

 

Pelon valtakunnassa alkanut matka jatkuu muurin taakse, sodan ja vihan tuolle puolelle. Yksi totuus ei avannut maailman salaisuuksia ja nyt nainen jälleen tarttuu miekkaan, ei taistellakseen, vaan vapauttaakseen kaksi kansaa. Hän astuu hirmumyrskyn lailla yli tuhansien vuosien historian ja antaa maailmalle uuden mahdollisuuden.

 

Yksi nainen voi muuttaa tulevaisuuden.


Kirja saatavilla useimmista verkkokirjakaupoista, myös e-kirjana suosituimmista palveluista

Pehmeäkantinen

E-kirjaLue ilmainen näyte kirjan alusta


Lisämateriaalia

Heimolaisten tunnuksia

Tapahtumapaikkojen kartta

Temppelialueen kartta

Pinterest ideointia kirjaa vartenLukunäytteitäKuvia