Palaute siivittää eteenpäin

Kirjani on nyt ollut ulkona reilun kuukauden ja olo on helpottunut, onnellinen ja tyytyväinen. Myyntilukuni eivät nyt aivan vielä Reijo Mäkeä ja kumppaneita hätyyttele, joten...

...päivätyöstä on vielä kuitenkin pidettävä kiinni.

 

Olen silti tyytyväinen, että kirjaani on ostettu, olen onnellinen, että uskalsin tähän projektiin lähteä ja ennen kaikkea, ennen kaikkea olen helpottunut saamastani palautteesta.

 

Kirjan kirjoittaminen ja sen julkaisukuntoon saattaminen ovat yksinäistä työtä omakustannekirjailijalle. Omalle tekstille tulee sokeaksi, jolloin erilaisia virheitä on vaikea löytää, mutta yhtä lailla jokaisella lukukerralla niitä virheitä, olivat ne sitten kirjoitusvirheitä, kerronnallisia virheitä tai vain jokin lauseen kankeutta, aina kuitenkin löytää. Tästä syystä en ole valmista kirjaa uskaltanut edes lukea. Se on nyt sellaisenaan siinä, mitään ei ole enää tehtävissä.

 

Siksi on ollut huikean hienoa saada positiivista palautetta, paljon sellaista ja nimenomaan siitä tärkeimmästä, eli tarinasta, juonikuviosta ja kirjoitustyylistä, siitä mikä tekee käsikirjoituksesta kirjan. Matka on ollut uskomaton ja olen tyytyväinen siihen, mitä olen saavuttanut. Nyt toivon, että tämä on vain alku ja että paljon lisää on odotettavissa. Kiitos kaikille esikoiskirjani ostajille ja palautteellaan minua rohkaisseet.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    HaZA (Thursday, 23 November 2017 12:15)

    Luin opuksen ja pidin siitä. Kirjan maisemamaalausten perusteella, lukija saa ajatuksiinsa piirtymään tapahtumamiljöön ilman suurempaa mielikuvitusrallia. Keskeiset henkilöt rakennettiin hyvin, osa jopa melkein kirjaimellisesti. Kirjailija esittää Kaigesin historiassa käytettyjä menetelmiä riittävän uskottavasti. Näistä mainittakoon vaikka miekan valmistus. Myös taistelutaitojen mestariksi kouluttautuminen on kuvattu hienosti. Kirjassa juodaan paljon alkoholia ja ruumiita tulee kasapäin. Kristillisen ajattelumallin mukaisista synneistä taitaa vain seksipuoli jäädä hiplailuksi. Kirja on tapahtumarikkaan lyhyen alun jälkeen alkukolmannekseltaan ehkä hieman hidastempoinen, yksityiskohtaisine ruokakuvauksineen. Kirjan loppua kohti meno kuitenkin kiihtyy ja juoni kantaa läpi koko kirjan. Viimeisen pisteen jälkeinen tunnetila pakottaa lukemaan myös jatko-osan. Juoni jättää mahdollisuuden myös koko joukolle spin offeja. Hieno esikoiskirja. kiitos!